گردن درد و فیزیوتراپی گردن برای درمان آن

گردن درد یکی از شایع ترین مسائلی است که افراد برای درمان آن به کلینیک ،یزیوتراپی واوان مراجعه می کنند. عوامل مختلفی می توانند در ایجاد گردن درد نقش داشته باشند، مانند تصادفات، شرایط سلامتی قبلی و وضعیت نامناسب بدن. این مقاله به بررسی تکنیک های مورد استفاده در فیزیوتراپی گردن برای درمان گردن درد می‌پردازد.
فیزیوتراپی گردن

فیزیوتراپی گردن چیست؟

فیزیوتراپی گردن با استفاده از ترکیبی از تمرینات و تکنیک ها به شما کمک می کند احساس بهتری داشته باشید و راحت تر حرکت کنید.

این با ارزیابی کامل از وضعیت شما شروع می شود و حتی ممکن است شامل برخی تمرینات قدرتی باشد. هدف اصلی در اینجا افزایش قدرت گردن، تقویت عملکرد، کاهش درد و در نهایت بهبود کیفیت کلی زندگی شما است.

در فیزیوتراپی گردن، ممکن است با تکنیک های مختلفی مانند تمرینات اصلاحی، حرکات و ابزارهایی مانند کشش، اولتراسوند و تحریک الکتریکی مواجه شوید.

پاین روش ها با هم برای ایجاد قدرت، افزایش انعطاف پذیری، کاهش تنش عضلانی و افزایش تحرک گردن کار می کنند.

علاوه بر این، این درمان متناسب با نیازهای منحصر به فرد هر فرد طراحی شده است و به شما اطمینان می دهد که بهترین مراقبت ممکن را برای کمک به عملکرد بهتر و احساس درد کمتر دریافت می کنید.

گردن درد

گردن شامل چه قسمت‌هایی است؟

گردن درد این روزها بسیار شایع است و هر ساله حدود 10 درصد از افراد را مبتلا می کند. جالب اینجاست که این بیماری در زنان کمی بیشتر از مردان شایع است.

گردن از مهره هایی تشکیل شده است که سر را به تنه متصل می کند. ثبات آن ناشی از شکل منحصر به فرد مهره ها، همراه با رباط ها و عضلات اطراف آن است. گردن می تواند در جهات مختلف حرکت کند و وزن سر را تحمل کند. ستون فقرات گردنی دارای هفت مهره و دیسک بین مهره ای است که به حمل وزن سر کمک می کند و امکان حرکت آن را فراهم می کند.

ریشه های عصبی که اندام فوقانی را کنترل می کنند از طریق مهره های گردن حرکت می کنند و به بازوها، ساعد و انگشتان می رسند. چندین ماهیچه در گردن وجود دارد که برخی از آنها از پشت سر تا مهره های سینه ای کشیده شده اند.

گردن درد چگونه ایجاد میشود؟

گردن درد می تواند از مشکلات مربوط به هر قسمت از گردن مانند استخوان ها، رباط ها، ماهیچه ها یا اعصاب ناشی شود. جالب اینجاست که گاهی اوقات درد اصلا در گردن احساس نمی شود و ممکن است در شانه‌ها، بازوها یا حتی قسمت بالای کمر ظاهر شود.

دلایل مختلفی برای گردن درد وجود دارد، از جمله صدمات، وضعیت بد بدن، استرس، ساییدگی، عفونت و غیره. مواردی مانند ناهماهنگی ستون فقرات – مانند خم شدن یا خوابیدن روی شکم – و بلند کردن وسایل سنگین به روش اشتباه می تواند فشار بیشتری به ستون فقرات گردن وارد کند و خطر آسیب را افزایش دهد.

گردن درد مزمن

اگر درمان‌های خانگی کمکی به گردن شما نمی‌کنند و درد در اطراف شما باقی می‌ماند یا برای بیش از دو هفته عود می‌کند، فهمیدن علت آن می‌تواند سخت باشد. حتی اگر تشخیص واضحی نداشته باشید، کار بر روی تقویت عضلات گردن ممکن است به حمایت از ستون فقرات گردنی کمک کند و آن را کمتر مستعد درد کند.

گردن درد حاد

گردن درد حاد

گردن درد می تواند از خفیف تا متوسط متفاوت باشد و اغلب با حرکت سر و گردن بدتر می شود. اگر دست زدن به گردن شما درد دارد، ممکن است خواب راحت شبانه سخت باشد.

این درد گاهی اوقات می تواند ناشی از یک رویداد خاص باشد. سیاتیک یک درد شدید است که می تواند به دلیل تصادفات یا ضربه های ناگهانی مانند چرخش سریع، ضربه به سر، یا خوابیدن در وضعیت نامناسب ایجاد شود.

در چنین شرایطی، فیزیوتراپی واقعا می تواند کمک کند.

فیزیوتراپی گردن چگونه انجام می‌شود؟

اساساً دو رویکرد اصلی برای فیزیوتراپی وجود دارد: غیرفعال و فعال. فیزیوتراپی غیرفعال شامل درمان هایی است که نیازی به تلاش بیمار ندارد. این می تواند شامل مواردی مانند کمپرس یخ، گرما درمانی، ماساژ، اولتراسوند و الکتروتراپی باشد. هدف اصلی در اینجا کاهش درد و تورم است.

از طرف دیگر، فیزیوتراپی فعال تماماً در مورد حرکت دادن بدن خود بیمار از طریق تمرینات و حرکات کششی است. این به افزایش قدرت و انعطاف پذیری در گردن کمک می کند که می تواند منجر به درد کمتر و عملکرد بهتر شود و در نهایت فشار روی ستون فقرات گردنی را کاهش دهد.

هر دوی این روش ها برای مقابله با گردن درد موثر هستند. در مرحله بعد، به برخی از تکنیک های کلیدی فیزیوتراپی مخصوصاً برای ناراحتی گردن می پردازیم.

گردن درد چگونه ایجاد میشود؟

اولتراسوند تراپی برای گردن درد

اولتراسوند درمانی از امواج صوتی با فرکانس بالا برای ایجاد گرمای عمیق در بافت ها استفاده می کند. این گرما جریان خون را افزایش می دهد، به کاهش التهاب کمک می کند و درد گردن را کاهش می دهد.

یک مبدل امواج صوتی را از طریق ژلی که روی پوست اعمال می شود می فرستد و نفوذ امواج را آسان تر می کند.

هنگامی که صحبت از درمان گردن درد می شود، دو روش اصلی سونوگرافی وجود دارد: اولتراسوند حرارتی و مکانیکی (غیر حرارتی). اولتراسوند حرارتی شامل امواج صوتی مداوم است که گرمای عمیق ایجاد می کند، گردش خون را بهبود می بخشد، اسپاسم عضلانی را کاهش می دهد و باعث بهبود بافت های آسیب دیده می شود.

از سوی دیگر، اولتراسوند مکانیکی از امواج صوتی پالسی برای تشکیل حباب‌های کوچک گاز در بافت‌ها استفاده می‌کند. هدف اولتراسوند حرارتی افزایش فعالیت سلولی و ترمیم بافت بدون ایجاد حرارت قابل توجه است.

لیزر درمانی فیزیوتراپی گردن

لیزر درمانی به دو صورت انجام می شود: لیزر درمانی کم توان (یا سرد) و لیزر درمانی با توان بالا. این تکنیک از طول موج های نور خاص برای رسیدن به پوست و بافت های عمیق تر استفاده می کند. هنگامی که سلول ها این انرژی نور را جذب می کنند، به کاهش التهاب، التیام بافت ها و کاهش درد کمک می کند.

از آنجایی که غیر تهاجمی و بدون درد است، برای مقابله با انواع دردها، از جمله گردن درد، انتخابی مناسب است.

لیزر درمانی فیزیوتراپی گردن​

ترکشن تراپی در فیزیوتراپی گردن

کشش به معنای کشیدن آرام گردن برای ایجاد فضایی بین مهره های گردن است. این تکنیک به کاهش فشار روی دیسک‌های ستون فقرات، اعصاب و عضلات کمک می‌کند، که می‌تواند منجر به درد کمتر و حرکت بهتر شود.

یک درمانگر می تواند کشش را با دست انجام دهد یا با دستگاه های خاصی که برای این منظور طراحی شده اند انجام شود.

ماساژ درمانی

ماساژ درمانی همه چیز در مورد کار بر روی آن بافت های نرم مانند تاندون ها و رباط ها برای کمک به کاهش درد، از بین بردن تنش و تشویق آرامش است. تکنیک‌های مختلفی در ماساژ درمانی استفاده می‌شود، اما هدف تقریباً یکسان است: تقویت گردش خون، کاهش سفتی و کاهش درد با اعمال فشار.

طب سوزنی برای درمان گردن درد

طب سوزنی روشی ملایم برای کمک به کنترل درد گردن با افزایش گردش خون است. هنگامی که با یک متخصص طب سوزنی دارای مجوز کار می کنید و آن را با سایر درمان ها همراه می کنید، واقعاً می تواند استراتژی کلی مدیریت درد شما را بهبود بخشد.

طب سوزنی برای درمان گردن درد

فیزیوتراپی گردن در کلینیک فیزیوتراپی واوان اسلامشهر

کادر درمانی کلینیک فیزیوتراپی واوان علاوه بر درمان گردن آسیب دیده، با مشاوره مناسب و با آگاهی از ارزیابی و درمان صحیح مشکلات گردن از بروز آسیب در افراد مختلف جامعه جلوگیری می کند.

علاوه بر این، کلینیک فیزیوتراپی واوان برای تشخیص بهتر درد و آسیب بیمار، از تجهیزات مختلفی از جمله دستگاه های تحریک الکتریکی، لیزر درمانی، مگنت تراپی و اشعه مادون قرمز استفاده می کند.

علاوه بر آن، تمرینات مناسب به بیمار می دهد و در اسرع وقت می توان درد، تورم و التهاب بیمار را کاهش داد و او می تواند فعالیت های عادی خود را از سر بگیرد.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر اینستاگرام کلینیک فیزیوتراپی واوان را دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مقالات آموزشی

فیزیوتراپی شانه چگونه انجام می‌شود؟ 4 مزیت آن برای شانه

به دلیل ساختار پیچیده مفاصل، ماهیچه ها، تاندون ها و بورس ها، شانه مستعد ابتلا به طیف وسیعی از بیماری ها است.

فیزیوتراپیست ها می توانند با آگاهی از قسمت های مختلف شانه و عملکرد آنها در فعالیت های روزمره، درمان های کارآمدی برای مشکلات شانه ایجاد کنند.

فیزیوتراپی شانه، که شامل تکنیک‌های دستی، درمان‌های حرارتی، و تمرین‌های تقویتی و کششی است، می‌تواند در کاهش ناراحتی و بازگرداندن دامنه حرکتی شانه بسیار مفید باشد.

گردن درد و فیزیوتراپی گردن برای درمان آن

گردن درد یکی از شایع ترین مسائلی است که افراد برای درمان آن به کلینیک ،یزیوتراپی واوان مراجعه می کنند.
عوامل مختلفی می توانند در ایجاد گردن درد نقش داشته باشند، مانند تصادفات، شرایط سلامتی قبلی و وضعیت نامناسب بدن.
این مقاله به بررسی تکنیک های مورد استفاده در فیزیوتراپی گردن برای درمان گردن درد می‌پردازد.

فیزیوتراپی کمر چیست؟ بهترین تمرینات کششی برای کمر درد

قبل از پرداختن به فیزیوتراپی کمر و بررسی علل ایجاد کمردرد، علائم آن و نحوه درمان آن، لازم به ذکر است که تحقیقات نشان می‌دهد حدود ۸۰ درصد از افراد در مقطعی از زندگی خود با کمردرد مواجه خواهند شد. این یک مسئله بسیار رایج است که اکثر ما به خوبی می دانیم. کمردرد می تواند از یک درد مبهم و خفیف که ادامه دارد تا درد شدید و ناگهانی که ایستادن یا حرکت را سخت می کند متغیر باشد.

زانو درد و فیزیوتراپی زانو برای درمان آن

فیزیوتراپی زانو بهترین روش درمان زانو درد است.
یکی از شایع ترین مشکلات اسکلتی- عضلانی، درد زانو است. زانو درد می تواند شدید، مداوم یا ناگهانی باشد و افراد در هر سنی از جمله ورزشکاران، سالمندان، جوانان و حتی زنان باردار را تحت تاثیر قرار دهد.

بهبودی و درمان شما می تواند با فیزیوتراپی زانو کمک کند. دلایل ناراحتی زانو، نحوه درمان آن، مزایای فیزیوتراپی زانو، معایب و موارد منع آن در این مقاله آورده شده است.

رزرو نوبت آنلاین